Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Vivus

  Vivus.fi (www.vivus.fi)

  Vivus kuuluu pikavippien ja pienlainojen jättiläisiin. Sen takana seisoo turvallisesti Latviasta kotoisin oleva ja 10 maassa toimiva 4finance-konserni, joka on Pohjoismaiden johtava verkkoluottojen tarjoaja. Vippejä ja lainoja se on myöntänyt jo yli 2 miljoonaa kappaletta perustamisvuodestaan 2009.

  Vivuksella uudet asiakkaat toivotetaan tervetulleiksi 10 – 400 euron pikalainalla, josta ei peritä korkoa eikä mitään kuluja. Maksat vain sen, mitä lainaat. Oivallinen tilaisuus uusien hankintojen tekoon tai muiden rästien maksamiseen, kunhan tiedät voivasi maksaa pikalainan takaisin viimeistään seuraavana palkkapäivänäsi.

  Vanhat asiakkaat saavat luottoa 10 – 2010 euroa, ja laina-aika on siinäkin tapauksessa valintasi mukaan lyhyt eli 3 – 30 päivän välillä. Etusivun rehellinen lainalaskuri näyttää sinulle mitään piilottelematta haluamasi pikalaina ja laina-aika yhdistelmällä koituvat käsittelykulut, lainan kokonaissumman ja todellisen vuosikoron. Esimerkkinä mainittakoon, että 1 500 euron laina 30 päivän maksuajalla tarkoittaa 225 euron käsittelykuluja ja 447 % vuosikorkoa. Pienen 50 euron lainan todelliseksi vuosikoroksi voi nousta jopa 1 165 519 %, jos maksat sen 3 päivässä.

  Ensimmäistä Vivus-lainaa voit hakea vain netistä, luotuasi ensin asiakasprofiilin ja asetettuasi haluamasi salasanan. Nykyiset asiakkaat voivat myös tehdä puhelinhakemuksen asiakaspalvelun kautta. Lainasopimus toimitetaan sähköpostiisi, samoin laskusi, jollet ole erikseen ilmoittanut haluavasi paperilaskua. Rahat saapuvat pankista riippuen tilillesi jopa varttitunnissa. Jos sinulle on jo myönnetty luotto, voit hakea siihen lisälainaa, kunhan kokonaissumma ei ylitä lainakattona toimivaa 2010 euroa. Sen eräpäivä tulee myös olemaan sama kuin avoinna olevan lainasi.

  Eräpäivän siirto puolestaan onnistuu 14 tai 30 päivän verran, ja sen hinta määräytyy lainasummasi mukaan. Hoidat asian maksamalla sen kulut tilisiirtona, jonka jälkeen Vivus lähettää sinulle tekstiviestillä vahvistuksen uudesta eräpäivästä.

  • Lainasumma: 10 – 2 010 euroa
  • Laina-aika: 3 – 30 vuorokautta
  • Ikäraja: 20 vuotta (ei yli 80-vuotiaille)                                                                                                                                   
  • Korko: riippuu lainasummasta ja laina-ajasta (Ensilaina koroton)
  • Käsittelykulut: riippuvat lainasummasta ja laina-ajasta
  • Asiakaspalvelu: arkisin kello 7 – 23, la 10 – 18, su 10 – 14
  • Webbisivut: vivus.fi