Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Vippi.fi

  Vippi.fi (www.vippi.fi)

  Vippi on suomalainen pikalainapalvelu, joka tarjoaa apua pienissä yllättävissä menoissa, kuten lääkärimaksuissa, mutta myös hieman suuremmissa tarpeissa, kuten auton käsirahan maksussa. Vippi-lainojen myöntäjänä toimii 2010 perustettu turkulainen Vipster Oy, jonka luottosalkkuun on kuulunut useita muitakin aputoiminimiä.

  Huomaathan, että hakijan on oltava Suomen kansalainen, pelkkä vakituinen osoite kauniissa maassamme ei riitä. Toisaalta se hyväksyy sinut poikkeuksellisesti asiakkaakseen, vaikka olisit vasta 18-vuotias. Joustavaa lainaa Vippi tarjoaa 50 – 2 000 euroa (vaikka Luottoehdoissa puhutaan 3 000 eurosta), ja laina-aikasi voi vaihdella 1 kuukauden ja useammankin välillä.

  Etusivun lainalaskuri ei osoita montako kuukautta saat maksimissaan maksuaikaa esim. 2 000 euron luotolle, eikä asiaa selvennetä tarpeeksi muuallakaan sivustolla. Itse lainan haku käy vaiheittain. Aluksi ilmoitat eräät pyydetyt henkilötietosi, jonka jälkeen Vippi lähettää sinulle antamaasi matkapuhelinnumeroon PIN-numeron, jolla varmennat antamasi tiedot sivustolla. Seuraavaksi täytät hakemuksen ja tunnistaudut verkkopankkitunnuksillasi. Joudut myös varmentamaan tulotietosi siinä vaiheessa Instantor-palvelun kautta.

  Vippi lähettää päätöksen hakemuksestasi, jonka jälkeen sinä päätät sen hyväksymisestä. Luottoa voit nostaa limiittisi rajoissa haluamasi suuruisissa erissä, kuitenkin vähintään 50 euroa, verkkopalvelun kautta tai maksuttomalla tekstiviestillä. Maksat tietysti joustavan Vippi-tilisi käytöstä vain nostojesi osalta.

  Nostojen teko on mahdollista poikkeuksellisesti myös sunnuntaisin kello 7 – 23. Jokaisesta nostosta joudut maksamaan 15 % palkkiota, mutta sen ja ensimmäisen eräpäivän välinen aika on sinulle korotonta. Eräpäivää et Vipillä voi itse valita, vaan se on aina kuukauden viimeinen päivä. Jokaisena eräpäivänä sinun on maksettava vähintään 20 % jäljellä olevasta saldosta (käytännössä vähintään 50 euroa). Missään ei ole mainintaa, voiko asiakas anoa lyhennysvapaata kuukautta.

  • Lainasumma: 50 – 2 000 euroa
  • Laina-aika: 1 kuukausi – 30
  • Ikäraja: 18 vuotta                                                                                                                                    
  • Korko: kiinteä 7,5 % kuukausikorko
  • Nostopalkkio: 15 % nostettavasta summasta
  • Käsittelykulut: riippuvat lainasummasta ja laina-ajasta
  • Asiakaspalvelu: arkisin 8 – 20, la kello 10 – 15
  • Verkkosivut:  vippi.fi