Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Suomilimiitti

  Suomilimiitti (suomilimiitti.fi)

  Suomilimiitti on yksi kokeneimmista lainaajista verkossa, sillä se on toiminut jo vuodesta 2005. Yli puoli miljoonaa suomalaista on saanut sen lainoilla apua unelmiensa ja tarpeidensa toteuttamiseen, olipa kyse sitten lomamatkoista, lääkärikuluista, pienremonteista tai veneen ostosta.

  Luottojen takana seisoo suomalainen J.W.-Yhtiöt Oy, jolla on toimintaa niin rahoituksen (Reissulaina, Reissuvippi Suomi, Satasen laina jne.), elämyspalveluiden, liikuntapalveluiden kuin liikelahjojen ja toimistotarvikkeiden maahantuonnin alalla. Suomilimiitin etusivulla olevalla laskurilla saat helpolla selville tarvitsemasi lainasumman nostoprovision (joka on aina 15 % nostettavasta summasta), paljonko maksat yhteensä ja pienimmän osamaksumäärän. Joustavaa tililuottoa voit saada 2 000 euroon asti, kunhan olet Suomen kansalainen. Pelkkä vakituinen osoite ei sivuston mukaan riitä.

  Luottoa yritys näyttää olevan valmis tarjoamaan myös vasta 18-vuotiaille, sillä sivuston Lainaehdoissa mainitaan vain täysi-ikäisyys, eikä muita ikärajoja. Esimerkiksi 100 euron pikalainan voit maksaa vaikkapa kahdessa 50 euron erässä tai kertamaksulla 115 euroa. Mahdollinen osamaksumäärä riippuu nostosi suuruudesta ja on aina vähintään 50 euroa tai 20 % avoimesta saldosta. Huomaa, että Suomilimiitilläkin nostonsa ensimmäisenä eräpäivänä maksavat saavat korotonta maksuaikaa, joka erääntyy seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä.

  Jos pystyt ajoittamaan nostosi kuukauden ensipäiville, saat siis jopa 59 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Tämä on erinomainen etu sinulle, joka tarvitset pikaisesti vakuudettoman pienlainan tai nostosumman, jonka tiedät pystyväsi maksamaan takaisin kertaheitolla jo seuraavasta palkastasi. Lainaa haet Suomilimiitiltäkin aina verkon kautta, ja yrityksen hyväksyttyä anomuksesi ja mahdollisesti vaatimansa liitteet, voit alkaa suorittaa nostoja matkapuhelimestasi tarpeidesi mukaan. Vähimmäisnoston tulee kuitenkin olla 100 euroa.

  Hakemuksia Suomilimiitin asiakaspalvelu käsittelee arkisin kello 9 – 21 ja viikonloppuna kello 11 – 19, nostopyyntöjä voit tehdä mihin kellonaikaan haluat. Rahansiirtojen nopeudesta ei mainita, mutta kaiken järjen mukaan se on yhteistyöpankkien tileille todella nopeaa. Muille pankkitileille standardiaika on 1 – 3 päivää.

  • Lainasumma: 100 – 2 000 euroa
  • Laina-aika: 1 – 5 kuukautta
  • Ikäraja: 18 vuotta                                                                                                                                    
  • Korko: kertamaksulla ei korkoa, osamaksukorko avoimesta saldosta 8,9%
  • Nostopalkkio: 15 % nostettavasta summasta
  • Käsittelykulut: ei peritä
  • Asiakaspalvelu: arkisin kello 9– 21, la – su 11 – 19
  • Verkossa: suomilimiitti.fi