Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Suomen Tililuotto

  Suomen Tililuotto (suomentililuotto.fi)

  Suomen Tililuotto auttaa arjen rahoituksessa, silloin kun tarvitset nopeasti suhteellisen pientä lainaa ilman vakuuksia. Luottojen antajana toimii vuonna 2007 rekisteröity haminalainen NDN-Yhtiö Oy, jonka pulleassa aputoiminimisalkussa ovat piileskelleet sellaiset nimet kuten Credito Finland, Limit24, Pikasiirto24, Suomilaina24, Suomiraha24, Suomivippi, suomivippi.com ja useat muut. Suomen Tililuotolla on palvelunsa laadusta ja luotettavuudesta takeena Avainlipputunnus.

  Toistaiseksi voimassa olevaa Tililuottoa voit anoa 2 000 euron verran, ja laina-aika on alkaen 1 kuukausi. Takaisinmaksusääntönä on, että kunkin nostosi eräpäivä on seuraavan kuukauden viimeinen päivä eli käytännössä sinulla saattaa olla jopa 59 vuorokautta maksuaikaa. Se on lisäksi kertasummana maksaessasi korotonta, sillä Suomen Tililuotto ei kilpailijoistaan poiketen veloita nostoprovision lisäksi sinulta mitään muita kuluja, korkoakin siis vain mikäli maksat osamaksulla. Varteenotettava vaihtoehto etenkin silloin, jos pystyt seuraavana palkkapäivänäsi maksamaan koko erääntyvän nostosi kerralla pois.

  Yli 100 euron nostot voit maksaa takaisin myös osamaksulla, kunhan kuukausierän suuruus on vähintään 100 euroa (lopullinen rajoitus riippuu lainasi suuruudesta ja selviää Hinnasto-sivulta). Esimerkiksi 50 euron pikalainan kokonaishinnaksi tulee 57,50 euroa, ja 2 000 euron laina maksaa sinulle 2 300 euroa. Jälkimmäisessä tapauksessa kuukausierien tulee olla vähintään 300 euroa eli voit maksaa lainasi jopa 8 erässä. Kaikki selviää yhdellä napinpainalluksella etusivun loistavalla laskurilla. Verkkopankki- eli TUPAS-tunnuksilla kirjauduttuasi ja verkkohakemuksen tekemisen jälkeen, saat joko hyväksynnän tai hylkäyksen tekstiviestillä, ja joudut todennäköisesti toimittamaan yritykselle kopion palkkakuitistasi. Sen jälkeen voit pyytää nostoja tilillesi joko verkkopalvelun tai tekstiviestin välityksellä, miniminoston tulee kuitenkin olla 20 euron suuruinen.

  Nostojen määrille ei ole asetettu mitään rajaa. Hakemuksia käsitellään ma – la kello 8 – 22 ja su 11 – 18, nostoja voit tehdä kellon ympäri. Sivustolla ei mainita, kuinka nopeasti rahat näkyvät tililläsi, mutta sen kuuden yhteistyöpankin tileille ne luultavimmin saapuvat puolessa tunnissa, kuten kilpailijoillakin.

  • Lainasumma: 20 – 2 000 euroa
  • Laina-aika: alkaen 1 kuukausi
  • Ikäraja: 21 vuotta                                                                                                                                    
  • Korko: osamaksulla 8,9 %/ kuukausi, kertamaksulla ei korkoa
  • Nostopalkkio: 15 % nostettavasta summasta
  • Käsittelykulut: ei peritä
  • Asiakaspalvelu: ma – la kello 8 – 22, su kello 11 – 18
  • Url: suomentililuotto.fi