Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Pikavippi

  Pikavippi (www.pikavippi.fi)

  Pikavippi.fin sivuston kautta on ulottuvillasi niin pienet pikalainat kuin hieman suurempi kulutusluotto. Palvelun ja luottojen takaa löytyy vuonna 2005 rekisteröity OPR-Vakuus Oy, joka toimii myös Ostosrahan isäntänä, ja on myöntänyt jo yli miljoona luottoa 300 000 asiakkaalleen. Itse asiassa Pikavippi tarjoaa kulutusluottonsa juuri Ostosrahan kautta.

  Pikavipin pikalainojen osalta voit valita joko 100 tai 200 euron kiinteän lainasumman, joiden kummankin eräpäivä on 6 kuukauden kuluttua. Ne on tarkoitettu yli 18-vuotiaille Suomen kansalaisille, jotka tarvitsevat pienen summan pikaisesti ilman vakuuksia ja takaajia, eivätkä välttämättä pysty maksamaan sitä nopeasti takaisin. Kyseessä saattavat olla niin äkilliset hammaslääkärimaksut kuin kodinkoneen hajoamiset. 100 euron pikalainasta maksat takaisin 125 euroa ja 200 euron lainasta 250 euroa. Kummassakin tapauksessa todellinen vuosikorkosi on 49, 6 %. Ensimmäistä pikalainaa joudut aina hakemaan verkkohakemuksella, uutta lainaa saat myös tekstiviestin välityksellä. Hakemukset käsittelee päivittäin kello 8 – 22 avoinna oleva asiakaspalvelu, ja laina maksetaan yhteistyökumppanina toimivien pankkien tilillesi nopeasti, kunhan kello on välillä 7 – 23.

  Kulutusluottoa Pikavippi tarjoaa Ostosrahan kautta sivustolla www.ostosraha.fi. Sitä annetaan yli 20-vuotiaille suomalaisille, tosin vasta 21-vuotiaat saavat yli 400 euroa lainaa, ja aina 2 500 euroon asti. Lainalla on kiinteä 19 % korko. Se tarkoittaa, että esimerkiksi 2 500 euron lainalla 3 vuoden maksuajalla on 29,38 % todellinen vuosikorko. Kulutusluotot maksetaan takaisin tasasuuruisissa kuukausierissä, joihin sisältyvät kaikki kulut. Verkkohakemukseen saat nopean päätöksen tekstiviestillä ja sen jälkeen rahat siirtyvät ilmoittamallesi pankkitilille, jos kello on välillä 8 – 22.

  Takaisinmaksu erääntyy kuukauden kuluttua rahojen siirrosta, etkä voi siis saada ylimääräisiä maksupäiviä. Eräpäivää voit muuttaa, mutta palvelu maksaa 10 – 30 euroa, sopimuksestasi riippuen. Olet oikeutettu myös 1 – 3 lyhennysvapaaseen kuukauteen, joiden osalta maksat 10 euroa järjestelypalkkiona ja korkokulut. Kulutusluotolle et voi hakea summan korotusta, eikä sinulla voi olla kuin yksi laina kerrallaan. Kyseessä ei myöskään ole joustava luottolimiitti, jonka puitteissa voisit nostaa haluamiasi summia juuri silloin, kun niille on tarvetta. Katso lisätietoja Ostosrahan kuvauksesta Kulutusluottoyritysten sivulla.

  • Pikalaina: 100 tai 200 euroa, laina-aika kiinteä 6 kuukautta, yli 18-vuotiaille, todellinen vuosikorko 49,6 %.
  • Kulutusluotto: 400 – 2 500 euroa (iästä riippuen), laina-aika 1 – 3 vuotta, ikäraja 20 vuotta, kiinteä korko 19 %.
  • Asiakaspalvelu: arkisin kello 9 -20
  • Sivut verkossa: pikavippi.fi