Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Monetti

  Monetti (www.monetti.fi)

  Monetti on rahoitusyritys jonka tarkoituksena on auttaa tilapäisessä rahantarpeessa olevia ihmisiä. Sen omistaja on norjalainen Folkia AS-konserni, joka harjoittaa rahoitustoimintaa Suomen lisäksi Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa. Monetti on toiminut Suomessa jo vuodesta 1983 saakka. Kulutusluottoa voit anoa 500 – 1 500 euron verran 12 kuukauden kiinteällä laina-ajalla. Esimerkiksi 1 000 euron laina vuodeksi muuntuu 102 euron tasasuuruisiksi kuukausieriksi, ja todellinen vuosikorkokin mainitaan jo lainalaskurissa, se on aina 47 %. Näet eri lainasummille koituvat kulut ja maksettavan kokonaismäärän, kuukausierät sekä laina- ja todellisen vuosikoron Hinnasto-sivun yksityiskohtaisesta taulukosta.

  Täytettyäsi lainahakemuksen netissä, saat siihen vastauksen muutamassa minuutissa sähköpostitse. Sopimusehdot hyväksyttyäsi voit tehdä anomuksen rahojen siirrosta tilillesi. Rahansiirrot tapahtuvat arkisin kello 9 – 21 ja viikonloppuisin 13 – 18.  Huomaa, että Monetti siirtää saamasi luottosumman tilillesi kerralla, et voi itse tehdä nostoja omien tarpeidesi mukaan. Takaisinmaksu suoritetaan luottosi summasta riippumatta aina 12 kuukausierässä, jotka ovat tasasuuruisia.

  Laskut Monetti lähettää valintasi mukaan joko postitse tai sähköisessä muodossa. Monetti myöntää vain yhden lainan kerrallaan, eikä sovittua luottomäärää voi myöskään korottaa. Lainaehtoina ovat, että olet yli 23-vuotias, olet asunut Suomessa vakituisesti vähintään 2 vuotta, sinulla on matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset. Nettotulojesi on myös oltava ainakin 1 000 euroa/ kuukaudessa. Antamasi tiedot yritys säilyttää viiden vuoden ajan, mikäli se hyväksyy hakemuksesi.  Hakemuksen teossa voit pyytää apua asiakaspalvelulta, joka toimii arkisin kello 9 -17.

  • Lainasumma: 500 – 1 500 euroa
  • Laina-aika: 12 kuukautta
  • Ikäraja: 23 vuotta                                                                                                                                   
  • Korko: lainakorko on aina 28 % ja todellinen vuosikorko 47 %
  • Tilinhoitomaksu: ei mainintaa
  • Järjestelypalkkio: 29 – 86 euroa
  • Asiakaspalvelu: arkisin kello 9 – 17
  • Nettisivut: monetti.fi