Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Luottoraha

  Luottoraha.fi (www.luottoraha.fi)

  LuottoRaha ojentaa auttavan kätensä arjen rahahaasteisiin, niin autonkorjauksiin kuin pikkuremontteihin tai uuden älypuhelimen hankintaan. Myös CFinance Oy:n nimellä tunnettu rahoituslaitos myöntää kulutusluottoa 2 000 euroon saakka. Laina-aika riippuu luoton suuruudesta. Esimerkiksi korkeintaan 300 euron lainat on maksettava yhdessä erässä 1 kuukauden kuluttua, 300 – 600 euron lainat kahdessa erässä 2 kuukauden aikana ja 1 500 – 2 000 euron lainat kuudessa kuukausittaisessa erässä.

  Lainaa haet helposti nettihakemuksella, jonka saat ruudulle kirjauduttua palveluun verkkopankkitunnuksellasi. Huomaa, että joudut samalla kirjautumaan TUPAS-tunnuksellasi myös Instantor AB:n palveluun, joka arvioi luottokelpoisuutesi ja antaa riskianalyysin LuottoRahalle. Saatuasi päiväsaikaan hakemukseesi päätöksen ruudulle jo muutamassa sekunnissa, joko suostut siinä saneltuihin ehtoihin tai et. Mikäli suostut, voit nostaa sovitun luoton puitteissa rahaa tilillesi joko tarvitsemissasi erissä tai koko summan kerralla. Nostojen on oltava vähintään 100 euron suuruisia, ja ne onnistuvat nopeasti Oma LuottoRaha -palvelussa. Nostosumman on valittava 100 euron tarkkuudella, eli 150 euroa et voi nostaa, 100 tai 200 kylläkin.

  Rahanostot maksetaan pankistasi riippuen muutaman minuutin (kello 7 – 23) ja 2 päivän välillä. Kuluja sinulta peritään luonnollisesti vain nostamasi summan osalta, ja ne vaihtelevat täysin asiakaskohtaisesti sinusta saadun riskianalyysin perusteella. LuottoRaha luokittelee asiakkaansa kuten hotellit 0 – 5 tähdellä, yhtään tähteä saamattomat voivat vain unelmoida lainasta. Esimerkkinä kerrotaan, että keskiverto suomalainen, jolla on 33 000 vuosittaiset bruttotulot ja nuhteeton luottotausta, saa itselleen normaalisti 3 tähteä.

  Todellinen luoton vuosikorko vaihtelee siis tapauskohtaisesti. Viiden tähden luksusasiakkaan 2 000 euron laina 6 kuukauden maksuajalla tarkoittaa siten 109 % todellista vuosikorkoa. Takaisinmaksun voit suorittaa niin perinteisenä paperisena kuin sähköisessä muodossakin.  Maksuaikatauluun voit tehdä muutoksia itse Online-palvelussa, mutta sivustolla ei kerrota, veloitetaanko sinua siitä. Luottoraha myöntää lainaa myös silloin, kun samalla tilinumerolla oleva toinen henkilö (esimerkiksi aviopuoliso) hakee siltä lainaa, vaikka toisellekin tilin omistajalla olisi LuottoRahan lainaa.

  • Lainasumma: 100 – 2 000 euroa
  • Laina-aika: 30 vuorokautta – 6 kuukautta
  • Ikäraja: 20 vuotta                                                                                                                                   
  • Korko: asiakaskohtainen
  • Tilinhoitomaksu: ei mainita
  • Järjestelypalkkio:  ei mainita
  • Asiakaspalvelu: ma – la kello 7 – 23, su kello 13 – 17.
  • internetsivut: luottoraha.fi