Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Laina.com

  Laina.com (www.laina.com)

  Laina.com on suomalainen rahoitusyritys, jolta saat apua arkipäivän yllättävissä rahapulmissa. Sen ehdot ovat kokonaisuudessaan pikalainamarkkinoiden edullisimpia, niin nostopalkkion, osamaksukoron kuin joustavuutensakin puolesta. Pikaisen rahoituksen löytymistä yllättävien menojen maksuun tai vaikkapa häämatkan tekoon ei tarvitse korkojen ja kulujen puolesta enää pelätä.

  Luotot myöntää vuonna 2009 perustettu turkulainen Lainacom Oy, jonka rahoituspalveluiden aputoiminimiin ovat kuuluneet myös esimerkiksi Joustolasku, Lainafi ja Lainanet. Yritys harjoittaa myös autokauppaa, asunto- ja osakekauppaa jne.  Laina.comin joustavan ja ilmaisen luottosopimuksen haet helposti verkon kautta, ja se tarjoaa Suomen kansalaiselle mahdollisuuden tehdä nostoja tarpeiden yllättäessä aina 1 000 tai 2 000 euron asiakaskohtaiseen limiittiin saakka, asiasta on sivustolla ristiriitaisia tietoja.

  Nostojen suoritus onnistuu sekä verkkopalvelun että tekstiviestien kautta, päivittäin kello 7 – 23. Tekstiviestillä lähettämiisi nostopyyntöihin saat välittömästi kuittauksen, mikäli se hyväksytään. Mikäli sinulla on tili Nordeassa, Osuuspankissa, Aktiassa, Säästöpankissa, POP:ssa tai Danske Bankenissa, ovat rahat käytössäsi jo muutaman minuutin kuluttua. Muiden pankkien osalla voit joutua odottamaan 2- 3 pankkipäivää.

  Jokaisesta nostosta Laina.con veloittaa nostopalkkionaan 10 % nostosummasta, mikä on muiden standardia 15 % palkkiota huomattavasti houkuttelevampi vaihtoehto. Mitä takaisinmaksuun tulee, voit maksaa kunkin nostosumman kerralla seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä, jolloin et maksa lainkaan korkoa. Vaihtoehtona on vähintään 100 euron nostoissa maksaa osamaksuilla, joiden on oltava ainakin 50 euroa tai 15 % avoimesta saldosta.

  Osamaksujen korko on sekin kilpailijoita matalampi eli 5 %, eikä sitä peritä ensimmäisestä erästä. Asiakaspalvelu toimii poikkeuksellisesti myös reaaliaikaisena chattina. Vastauksen Lain.com-kysymykseesi saat siis todella nopeasti. Avointa luottoa hakevien uusien asiakkaiden tulee olla yli 23-vuotiaita, vain ennen 1.6.2013 solmittujen tililuottosopimusten osalta asiakas voi olla vaikkapa 18-vuotias.

  • Lainasumma: 50 – 2 000 euroa (lainalaskurissa 1 000)
  • Laina-aika: 1 – 7 kuukautta
  • Ikäraja: uudet asiakkaat 23-vuotta, asiakkaita ennen 1.6.2013 : 18 vuotta                                                                                                                                    
  • Korko: kertamaksulla ei korkoa, osamaksukorko avoimesta saldosta 5 %
  • Nostopalkkio: 10 % nostettavasta summasta
  • Käsittelykulut: ei peritä
  • Asiakaspalvelu: arkisin kello 8 – 20, la 10 – 15
  • Netissä: laina.com