Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Get Capital

  Get Capital (www.getcapital.fi)

  Get Capital on joustoluottoa tarjoava kotimainen rahoitusyritys, joka on auttanut jo yli 300 000 suomalaista arjen raha-asioiden osalla. Yritys on perustettu vuonna 2008, ja sen aputoiminimiin ovat kuuluneet Suomen Rahaluotto ja Vippi-Laina Suomi.

  Mikäli arvelet tulevasi tarvitsemaan hieman ylimääräistä rahaa lähiaikoina, voit pyytää Get Capitalilta toistaiseksi voimassa olevan ilmaisen Joustoluottosopimuksen jo etukäteen valmiiksi. Sovitun limiitin puitteissa sinulla on sitten tarpeen vaatiessa oikeus tehdä haluamasi suuruisia nostoja, kunhan ne ovat sovittujen rajojen puitteissa. Näin vältyt maksamasta koko lainaa koskevia menoja, jollet lopulta tarvitsekaan koko luottosummaa. Et myöskään tarvitse takaajia tai vakuuksia.

  Get Capital lainaa 100- 2 000 euroa, vähintään 1 kuukauden laina-ajalla. Laina-aika voi vaihdella tarpeidesi mukaan, kunhan vähimmäislyhennys kuukaudessa on 100 euroa tai 20 % kokonaispääomasta. Lainalla on aina 9 % kiinteä kuukausikorko ja jokaisesta nostosta joudut maksamaan palkkiota 15 % nostosummasta. Huomaa, että sivustolla esiintyy ristiriitaisia tietoja siitä, onko hakijan oltava Suomen kansalainen vai riittääkö pelkkä vakituinen osoite.

  Verkkohakemuksen jätettyäsi, päivittäin kello 7 – 23 avoinna oleva asiakaspalvelu tarkistaa sen ja lähettää päätöksen sähköpostiisi. Samalla saat tiedon siitä, mitä liitteitä sinun tulee lähettää, jotta rahavarat ovat nostettavissa. Yleisimmin yritys pyytää kopiota palkkakuitista, jonka voit lähettää joko sähköpostitse tai postitse.

  Nostopyyntöjä voit tehdä jopa matkapuhelimistasi tien päällä, ja mikäli pankkisi on Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, Aktia, Handelsbanken tai jokin Paikallisosuuspankki, ovat rahat tililläsi muutamassa minuutissa. Lainan eräpäivä on aina 30 vuorokautta sen nostamisesta (samalla sivulla tosin kerrotaan myös, että lasku toimitetaan sinulle 30 päivän kuluttua ja että sillä on 14 vuorokauden maksuaika), laskuksi saat halutessasi myös sähköisen version. Lainoja sinulla saa olla vain yksi kerrallaan, eikä Get Capital kerro, onko saamasi Joustoluoton limiitin korottaminen mahdollista kesken laina-ajan.

  • Lainasumma: 100 – 2 000 euroa
  • Laina-aika: alkaen 1 kuukausi
  • Ikäraja: 21 vuotta (yläikäraja 69 vuotta)                                                                                                                                   
  • Korko: kiinteä 9 % kuukausikorko
  • Nostopalkkio: 15 % nostettavasta summasta
  • Käsittelykulut: laskutuskulu 5 euroa/ kappale                                                                             
  • Asiakaspalvelu: arkisin kello 8.30 – 16.30
  • Nettisivutgetcapital.fi