Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Ferratum

  Ferratum (www.ferratum.fi)

  Vuonna 2005 perustettu Ferratum on Suomen johtavia luottoyrityksiä. Ferratum Finlandin omistaa yksityishenkilöiden omistama JT Family Holding Oy-konserni. Yritys on palvellut jo yli 1,5 miljoonaa asiakasta 17 Euroopan maassa sekä Venäjällä, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Ferratum lupaa olla rinnallasi niin pienten menojen, kuten heräteostojen, osalla kuin myös suurempien hankintojen, kuten eksoottisen lomamatkan tai asuntosi pikkuremontin, kohdalla. Ferratumilla on kolme päätuotetta:

  Koroton ja kuluton ”pikavippi”, jolla jokainen uusi asiakas voit saada yhden 50 – 300 euron suuruisen pikalainan, josta ei peritä korkoja eikä mitään muitakaan kuluja. Maksat yhdessä erässä 7, 15 tai 30 vuorokauden sisällä takaisin siis vain lainaamasi summan, et senttiäkään enempää.

  Ferratum Joustava on joustoluotto, joka takaa vanhoille asiakkaille lainaa 2 000 euroon asti, omien tarpeiden ja aikataulujen mukaan nostettuina erinä. Takaisinmaksu per kuukausi on vähintään 150 euroa tai 12,5 % lainasummasta. Kuukausikoron suuruus on 8,5 % ja nostopalkkion 12,5 %.

  PlusLaina on tarkoitettu suurempiin rahantarpeisiin niin uusille kuin vanhoille asiakkaille eli voit saada 2 000 – 3 000 euroa käyttöösi, uudet asiakkaat saavat kuitenkin korkeintaan 2 500 euron lainoja. Takaisinmaksuaika PlusLainalle on 12 – 24 kuukautta.

  Kaikki luotot sopivat yli 20-vuotiaille, joilla on vakituinen osoite Suomessa, suomalainen henkilötunnus, oma sähköpostiosoite ja matkapuhelinliittymä (myös Prepaid-liittymä kelpuutetaan). Pankkitilisi on oltava joko Nordeassa, Osuuspankissa, Sampo Pankissa, Aktiassa, S-pankissa tai Handelsbankenissa. Hakemuksen täytät Ferratumillakin suoraan verkossa, ja saat siihen lähes salamana vastauksen sähköpostiisi tai kännyysi. Yritys lupaa sovitun rahamäärän saapuvan tilillesi muutamassa minuutissa, asiakaspalvelun aukioloaikoina (ma – la kello 8 – 22 ja su kello 12 – 22). Huomaa kuitenkin, että Ferratum ei maksa lainaa tilinomistajalle, jos hänellä tai mahdollisella toisella tilinomistajalla on muukin laina. Jos se luokittaa sinut suurehkoksi lainariskiksi, se saattaa myös edellyttää lainallesi takaajaa.

  • Lainasumma: 50 – 3 000 euroa
  • Laina-aika: 7 päivää – 13 kuukautta
  • Ikäraja: 20 vuotta                                                                                                                                  
  • Korko: kuukausikorko 8,5 % (ei koske Korotonta pikavippiä), todellinen vuosikorko voi sivuston mukaan PlusLainoilla olla jopa 121,14 %.                                                                                                                  
  • Nostopalkkio: 12,5 % nostettavasta summasta (ei koske Korotonta pikavippiä)
  • Tilinhoitomaksu: PlusLainalla alkaen 48 euroa/ kuukausi
  • Avausmaksu: ?
  • Asiakaspalvelu: ma – la kello 8 -22, su kello 12 – 21
  • Verkkosivut: ferratum.fi