Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Everyday

  Everyday (www.everyday.fi)

  Suomalainen rahoituspalvelu Everyday.fi mainostaa olevansa ”kuin luottokortti kännykässä”. Senkin takana vaikuttaa ja sen luotoista huolehtii OPR-Vakuus Oy, joka on perustettu vuonna 2005, ja jonka rahoitussalkkuun kuuluvat myös Pikavippi.fi ja Ostosraha. Everydayn kätevän joustoluoton avulla voit varautua mitä erilaisimpiin arkeasi yllättäen kohtaaviin menoihin, tai tehdä ostoja, joihin käteisvarasi eivät juuri nyt muuten riittäisi.

  Everyday-joustoluoton hakeminen tapahtuu verkossa, ja saat päätöksen tekstiviestillä kännyysi muutamassa minuutissa, kunhan kello on 8 – 22. Huomaa, että yli 5 000 verkkokaupan maksutavaksi hyväksymä Everyday-laskusopimus ei sellaisenaan oikeuta käteisnostoihin tilillesi, se on tarkoitettu vain kyseisen tilauksesi maksuun. Verkkomaksu- tai luottosopimus ilman käteisnostomahdollisuutta on täysin kuluton kauppiaalle, ja ensimmäisellä maksulla kerralla maksavalle ostajalle. Kauppias saa lisäksi koko kauppahinnan riskittömästi ja takuuvarmasti tililleen viikossa, ja sen perimisestä asiakkaalta huolehtii Everyday.

  Varsinaista tilillesi maksettavaa lainaa on kuitenkin aina anottava erikseen. Laskusopimuksen saavat jo 18-vuotiaat tilauksilleen, ihan oikeaa lainaa saavat kuitenkin vasta kypsemmässä iässä olevat 21 – 75 -vuotiaat. Kummassakin tapauksessa sinun tulee olla Suomen kansalainen eli pelkkä vakituinen osoite ei riitä.

  Luottokattona on 2 000 euroa ja voit tehdä vähintään 20 euron nostoja euron tarkkuudella sen rajoissa silloin, kun tarve osuu kohdalle. Luonnollisesti maksat kuluja vain nostosi osalta. Niihin kuuluu aina 15 % nostopalkkio, korkoa et maksa, jos huolehdit takaisinmaksusta ensimmäisenä eräpäivänä. Voit siis oikein ajoittamalla saada lähes kaksi kuukautta korotonta maksuaikaa, ja se koskee myös verkkokauppaostoksiasi. Jos olet tehnyt suuremmat noston, ja haluat maksaa sen erissä, tulee sinun maksaa 20 % laskun loppusummasta tai vähintään 20 euroa. Sen jälkeen jäävälle nostosaldolle maksat 5 % kuukausikoron, joka on useita kilpailijoita edullisempi.

  Nostojen tekeminen onnistuu helposti joko Online-palvelussa tai tekstiviestillä. Everyday lähettää sinulle poikkeuksellisesti tekstiviestillä ilmoituksen, kun tilisiirto on tehty. Omaa luottorajaasi voit muuttaa verkkopalvelun kautta, jossa näkyvät sinulle avoinna olevat vaihtoehdot. Everyday antaa sinulle myös mahdollisuuden asettaa itsellesi kuukausittainen käyttöraja, jonka avulla voit pitää kulutuksesi ja maksusi paremmin aisoissa.

  • Everyday -luottosopimus verkkokauppoihin (Everyday-lasku): kattona 2 000 euroa, ikäraja 18 vuotta, laina-aika alkaen 1 kuukausi, ostoksen minimisumma 5 euroa, korkoa maksat vain osamakujen osalla 5 % kuukaudessa, kauppiaalle aina kuluton ja riskitön maksuvaihtoehto.
  • Everyday -luottosopimus käteisnosto-oikeudella: kattona 2 000 euroa, ikäraja 21 vuotta, laina-aika alkaen 1 kuukausi, nostopalkkio 15 %, osamaksukorko 5 %/ kuukausi, miniminosto 20 euroa.
  • Asiakaspalvelu: arkisin kello 9 – 20
  • Internetsivut: everyday.fi