Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Euroloan

  Euroloan (www.euroloan.fi)

  Euroloan on supisuomalainen rahoituspalvelu, joka on vuodesta 2007 auttanut yli 70 000 asiakasta pienissä ja suurissa, tilapäisissä rahantarpeissa. Rahaa se on lainannut niin ruokaostosten maksuun kuin auton käteisrahaksi. Yrityksen takana seisoo vankka Euroloan Consumer Finance Oyj. Euroloankaan ei kysele, milloin ja mihin aiot lainasi käyttää, eikä vaadi vakuuksia. Se myöntää joustavan lainalimiitin, jolloin päätät itse tarvitsetko rahaa, ja minkä verran haluat lainasummastasi nostaa. Luonnollisesti maksat vain nostamaasi rahamäärää koskevia kuluja ja korkoja. Esimerkiksi 1 500 euron luoton vuoden laina-ajalla tarkoittaa 14,9 % todellista vuosikorkoa ja vähimmäiskuukausierän suuruus on 75 euroa.

  Etusivun kätevä lainalaskuri auttaa sinua selvittämään, minkä suuruisen kuukausierän voit valita haluamallesi luottosummalle. Luottopäätöksen saat sähköpostiisi lähes välittömästi TUPAS-tunnuksella sähköisen hakemuksen täytettyäsi, jonka jälkeen vain hyväksyt sen ja voit pyytää varoja tilillesi. Varojen nostoa voit pyytää joko tekstiviestillä tai verkkopalvelusta. Rahat näkyvät tililläsi muutamasta minuutista 2 päivään, pankista riippuen. Asiakaspalvelu on avoinna nostopyynnöillesi arkisin kello 8 – 18. Saat itse valita kuukausittaisen eräpäiväsi, jonka voit myös maksutta vaihtaa ennen ensimmäisen nostosi tekemistä.

  Lyhennysvapaata kuukautta voita anoa tarvittaessa, sen hinnoittelu on 10 euroa plus 2 – 20 % luottolimiitistä. Euroloan pyrkii vähentämään luonnon CO2 -kuormitusta omalta osaltaan, ja tarjoaa sinulle sähköisen maksumahdollisuuden paperilaskujen sijaan. Euroloan tekee myös neljästi vuodessa lahjoituksen Carbonfund.org-järjestölle puiden istutukseen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen. Jos olet ottanut luottoa Euroloanilta, voit lähettää sille oman erikoisen luottotarinasi ja voittaa 100 euroa ylimääräistä!

  • Lainasumma: 50 – 5 000 euroa
  • Laina-aika: 7 päivää – 13 kuukautta
  • Ikäraja: 18 vuotta (ei myönnetä yli 70-vuotiaille)                                                                                                                                  
  • Korko: Euroopan keskuspankin viitekorko (1 %) plus Euroloanin määrittelemä korkomarginaali per asiakas (7,0 – 28,9 %)
  • Nostopalkkio: 0 – 20,25 % nostetusta summasta
  • Tilinhoitomaksu: 0 – 24,50 euroa/ kuukausi
  • Avausmaksu: 0 – 20 euroa
  • Nettisivut: euroloan.fi