Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Ainalaina

  Ainalaina (pikavippi.ainalaina.fi)

  Ainalaina on täysin kotimainen lainanantaja, jolla on kokemusta pikavippien osalta jo vuodesta 2006. Se on myös yksi harvoista alallaan, joka on oikeutettu käyttämään Avainlipputunnusta. Pikavippien takaa löytyy suomalainen Oy Netford Capital Ltd, jonka muita aputoiminimiä Ainalainan lisäksi ovat olleet CreditExpress Finland ja Money-Penny Payment Systems. Ainalainan vippisummasi voi vaihdella 100 ja 1 000 euron välillä, ja laina-aika on valintasi mukaan 14, 15+15 tai 30 vuorokautta. Esimerkiksi 500 euron vipistä 14 vuorokauden maksuajalla maksat kokonaisuudessaan 507,27 euroa, 15+15 päivän laina-ajalla kokonaiskulusi ovat 516,25 euroa.

  Eri vippisummien kulut löytyvät muutamassa sekunnissa etusivun todella selkeällä laskurilla tai samaisen sivun analyyttisestä taulukosta. Ainalainan pikavippien todellinen vuosikorko on lainasummasta riippumatta aina sama eli 50 %. Vipit maksetaan yhdessä erässä, paitsi 15 + 15, joka maksetaan kahdessa erässä (15. ja 30. päivä vipin otosta). Vippiä voit hakea nettihakemuksella, ja vanhat asiakkaat myös SMS-hakemuksella. Nettihakemuksen tehdessäsi tulee sinun ensin tilata sopimusehdot sähköpostiisi tekstiviestillä, täyttää sitten hakemus ja odottaa muutamassa minuutissa saapuvaa tekstiviestillä kännyysi ilmoitettavaa päätöstä. SMS-hakemuksen tehdessäsi joudut aluksi tilaamaan sopimusehdot sähköpostiisi, ja lähettämään sitten anomuksen tekstiviestillä. Kummassakin tapauksessa päätös lähetetään matkapuhelimeesi, ja sinulla on 3 tuntia aikaa vastata siihen tekstiviestillä OK.

  Mikäli haluat saada sähköisen laskun, muista liittää samaan tekstiviestiin sähköpostiosoitteesi, sillä muussa tapauksessa Ainalaina lähettää sinulle paperilaskun. Sen jälkeen sovittu vippisumma siirtyy tilillesi noin puolessa tunnissa, kunhan kello osoittaa aikaa 7 – 23 ja pankkisi on Nordea, Osuuspankki, Sampo-pankki, Säästöpankki, Aktia, Tapiola tai Handelsbanken.  Asiakaspalvelu toimii vanhaan tapaan vuorokauden ympäri. Ainalaina vaatii myöntämänsä luoton vakuudeksi omavelkaisen henkilötakauksen tai Yhtiön hyväksymän muun takauksen. Ainalainan asiakaspalveluun voit poikkeuksellisesti soittaa aivan mihin vuorokauden aikaan haluat.

  • Lainasumma: 100 – 1 000 euroa
  • Laina-aika: 14 – 30 vuorokautta
  • Ikäraja: 21 vuotta                                                                                                                                   
  • Korko: todellinen vuosikorko on aina 50 %
  • Tilinhoitomaksu: ei peritä erikseen
  • Järjestelypalkkio:  ei peritä erikseen
  • Asiakaspalvelu: 24/ 7
  • Verkkosivut: pikavippi.ainalaina.fi