Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Rahoitustarjous

  Rahoitustarjous (www.rahoitustarjous.fi)

  Rahoitustarjous.fi on yrityksille tarkoitettu laskurahoituksen ja factoring-palveluiden välittäjä. Kotkassa toimiva yritys toimii täysin riippumattomasti, eikä itse rahoita laskuja. Yrityksen perustaja on Vili Väre, joka on partnerina myös Lainapalmu.fi:ssä. Rahoitustarjous on sikäli erikoinen yritys, että sen kautta jokainen suomalainen yritys voi myydä laskuja ja saada niistä rahat itselleen jo ennen eräpäivää.

  Palvelua on helppo käyttää eli täytät verkossa laskun ja oman yrityksesi tiedot tarjouspyyntölomakkeeseen, joka sitten välittyy Rahoitustarjouksen kautta sen yhteistyökumppaneille. Jokainen laskustasi kiinnostunut yritys ottaa sitten itse firmaasi yhteyttä ja tekee tarjouksen. Käytännössä siis kilpailutat laskusi eniten maksavalle. Voit rauhassa odottaa useampiakin mahdollisia tarjouksia, valita niistä itsellesi parhaan ja lähettää sitten laskun sen ostajalle. Ostaja siirtää heti sen saatuaan sovitun rahasumman tilillesi. Huomaa, että ostaja vähentää summasta rahoitusprovision, ja toisinaan pidättää osan rahoista vakuutena, jotka maksaa vasta saatuaan itse rahansa laskun maksajalta.

  Itse Rahoitustarjous ei peri minkäänlaista palkkiota tarjouspyyntöjen hakijoilta, vain yhteistyökumppanit maksavat sille välityksestä. Pääsääntöisesti voit myydä laskuja, jotka ovat peräisin kahden yrityksen välisestä kaupasta (niin tavarakauppa kuin palvelutkin), useissa tapauksissa myös ulkomaankauppaa koskien. Rahoitustarjous mainitsee laskujen myyjiksi etenkin teollisuus-, palvelu- ja kasvuyritykset. Eräät ostajat ovat kiinnostuneita myös yritysten ja yksityishenkilöiden välisestä kaupasta, sekä jo erääntyneistä laskuista, joten niistäkin kannattaa pyytää tarjousta. Urakka-, projekti- tai ennakkolaskutukseen palvelua et voi käyttää.

  Palvelu tarjoaa rahoitusmahdollisuuden myös luottohäiriöisille yrityksille, jotka haluavat myydä laskuja. Laskun perimisen riskihän perustuu maksajan luottokelpoisuuteen, ei laskun haltijan. Näin yrityksillä, myös juuri perustetuilla, on mahdollisuus saada usein kipeästi tarvitsemiaan käteisvaroja ilman, että se joutuu odottelemaan asiakkaansa maksupäivää tai pahimmassa tapauksessa turvautumaan laskun perintään viranomaisten kautta.  Palvelu on erittäin selkeää ja laskun myyjälle riski on lähes olematon, sillä yritys tietää jo ennalta kuinka paljon tulee laskusta lopulta saamaan rahaa. Se joutuu ainoastaan joustamaan kokonaismäärästä rahoitusprovision verran, mutta saa rahat tililleen nopeasti ja varmasti. Se välttyy myös laskumuistutusten lähettämiseltä asiakkailleen. Lisätietoja Rahoitustarjouksen palvelusta antaa asiakaspalvelu, joka on avoinna arkisin kello 9 – 15.

  • Tarkoitettu yrityksille, myös vasta perustetuille tai luottohäiriöisille, ja koskee lähinnä yritysten välistä kauppaa
  • Kilpailutettavalle laskulle ei ole määritelty vähimmäis- tai enimmäissummaa
  • Yrityksesi saa laskusaatavat heti käyttöönsä, ei turhia odotteluja, muistutuksia eikä perintää
  • Maksat vain rahoitusprovision, jonka suuruuteen itse suostut