Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Freedomrahoitus

  Freedom rahoitus (www.freedomrahoitus.fi)

  Freedom Rahoitus on luottopalvelu, joka sekin toimii lainan hakijan ja rahoituslaitosten riippumattomana väkikätenä. Palvelu on osa alun perin ruotsalaista Freedom Finance -ryhmää, joka toimii nykyään Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Englannissa ja Espanjassa, ja on Pohjoismaiden suurin lainanvälittäjä. Freedom rahoituksen kautta voit saada vakuudetonta uutta lainaa 500 – 30 000 euron välillä ja 1 – 12 vuoden laina-ajalla tai yhdistää nykyiset lainasi yhdeksi edullisemmaksi kokonaisuudeksi. Lainahakemuksessa selviää, että yksin voit saada lainaa korkeintaan 20 000 euroa, sitä suuremmalle summalle tarvitset yhteishakijan. Muistathan myös, että hakemalla lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, useimmat pankit ovat halukkaampia lainan myöntöön, ja vielä pienemmällä korolla.

  Freedom Rahoituksen palvelut ovat lainan hakijalle täysin maksuttomia, sillä se nostaa palkkionsa rahoituslaitoksilta. Lainan hakeminen on yksinkertaista ja voit tehdä sen joko verkossa tai kilpailijoista poiketen soittamalla asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on avoinna ma – pe kello 8 – 18 ja la kello 10 – 15. Kummassakin tapauksessa saat henkilökohtaisen lainaneuvojan, joka neuvottelee kanssasi. Hän myös etsii sinulle edullisimman lainatarjouksen, ja nopeimmillaan voit saada päätöksen jopa yhdessä päivässä. Palautettuasi valitsemallesi pankille sen vaatimat liitteet ja lopullisen lainasopimuksen saat rahat useimmiten tilillesi muutaman arkipäivän kuluessa.

  Etusivun lainalaskurilla saat esimakua eri lainasummien ja maksuaikojen tarkoittamista kuukausieristä. Varsinaiset kuukausierät ja muut ehdot riippuvat lainasi lopullisesta myöntäjästä.  Esimerkkeinä mainitaan avausmaksun vaihtelu 0 – 200 euron ja laskutusmaksun 0 – 8 euron välillä, sekä yleiseksi ikärajaksi 20 vuotta (jossa on joustoa puolin ja toisin lainanantajan mukaan). Freedom on erotellut omiksi lainamuodoikseen varsinaiset lainat (esimerkiksi autolainan, remonttilainan tai venelainan), sekä luotot (kuten kulutusluoton, joustoluoton ja käyttöluoton), vaikka niille on olemassa vain yksi ja sama hakulomake. Luottojen osalta sivustolla mainitaan alarajaksi 1 000 euroa, vaikka hakulomakkeeseen kelpaa 500 euroakin. Freedom Rahoitus auttaa sinua myös yhdistämään nykyiset lainasi yhdeksi, jolloin velkaasi liittyvät kuukausimenot pienenevät usein roimasti ja saat lainalle pidemmän maksuajan. Et enää joudu maksamaan useita tilinhoitokuluja monien yksittäisten luottojen tapaan.

  • Lainasumma: 500 – 30 000 (yksin hakevalla 20 000 euroon asti)
  • Laina-aika: 1 – 12 vuotta
  • Ikäraja: 18 vuotta (riippuu lopullisesta lainanantajasta)
  • Palvelu netissä: freedomrahoitus.fi