Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Yleislaina

  Yleislaina (www.yleislaina.fi)

  Yleislaina eli AA-Yleislaina Oy on tukenasi yllättävien menojen kohdatessa, tai tahtoessasi esimerkiksi hankkia uusia huonekaluja. Yritys on alkujaan peräisin Virosta, ja sen suomalainen sivuliike toimii vuodesta 2011.  Vakuudetonta kulutusluottoa voit anoa 500 – 2 000 euroa, ja laina-aika vaihtelee omien tarpeittesi mukaan 3 kuukauden ja 2 vuoden välillä. Luoton myöntämisen ehtoihin kuuluvat normaalit vaatimukset, kuten se, että sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja etteivät tulosi ylitä menojasi.

  Lainansaanti tapahtuu helposti ja nopeasti, sillä täytät hakulomakkeen suoraan netissä. Yritys tahtoo hakijalta eli sinulta tarkat tiedot jopa työnantajasta, työsuhteen alkamispäivästä, työtehtävästä, koulutustasosta, ajoneuvon omistuksesta ja kuukausittaisista asumiskuluista. Hakemuksesi käsiteltyään Yleislaina lähettää sinulle kirjallisen lainasopimuksen allekirjoitettavaksi. Paperit palautettuasi siirtyvät rahat tilillesi jo seuraavana pankkipäivänä.

  Tänään Yleislaina tarjoaa sinulle mahdollisuuden myös vielä nopeampaan rahojen saantiin, sillä voit pyytää sopimuspaperit suoraan sähköpostitse ja allekirjoittaa ne pankkitunnuksillasi (TUPAS-tunnuksilla) suoraan verkossa. Kuten kaikilla anomillasi kulutusluotoilla, on sinulla Yleislainankin osalta 14 päivän peruutusmahdollisuus. Mikäli tarvitset muutosta maksuaikatauluun laina-aikaa pidentääksesi, on se mahdollista 20 – 50 euron korvausta vastaan. Ennenaikaisesta takaisinmaksusta et luonnollisesti joudu maksamaan ylimääräistä. Lisätietoja Yleislainan toiminnasta ja lainaehdoista saat sen asiakaspalvelunumerosta 0600 0 2515, joka toimii arkisin kello 9 – 17.

  Yleislaina.fi-sivustolta toivoisi kattavampaa tieto-osiota, etenkin UKK-sivua, sekä jonkinlaista luottolaskuria, jolla lainaa harkitseva saisi omalle osalleen lankeavan kuukausierän vaivattomasti laskettua. Yleislaina myös kehottaa hakemaan luottoa kaiken varalle jo tänään, ja ottamaan lainan käyttöön sitten, kun mahdollinen tarve osuu kohdalle. Missään ei kuitenkaan mainita, onko todella mahdollista saada lainapäätös, mutta nostaa rahat omalle tilille milloin asiakas haluaa. Koituuko asiakkaalle kuluja, ja kuinka paljon, myös siinä tapauksessa, että lainan nostaa vasta myöhemmin tai jollei sitä tarvitsekaan? Saako 18-vuotiaskin lainaa?

  • Lainasumma: 500 – 2 000 euroa
  • Laina-aika: 3 kk – 2 vuotta
  • Ikäraja: 18 vuotta (?)                                                                                                                                  
  • Korko: kiinteä 8 %, todellinen vuosikorko 27,38 %
  • Tilinhoitomaksu: 10 euroa/ kuukausi
  • Avausmaksu: 198 euroa
  • Asiakaspalvelu: arkisin kello 9 – 17
  • Verkkosivut: yleislaina.fi