Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Sav-Rahoitus

  Sav-Rahoitus (www.sav-rahoitus.fi)

  SAV-Rahoitus Oyj on suomalainen pörssinoteerattu ajoneuvorahoituksiin erikoistunut yritys. Se on perustettu vuonna 2005 nimellä Savoy-pankki Oyj. Sen aputoiminimiä ovat muun muassa Savoy-rahoitus, Suomen Automaailma ja Suomen Autovakuus. SAV-rahoituksen toiminta on monipuolista ja suuntautuu niin yksityisille kuin autoliikkeillekin. Yksityisille on tarjolla rahoitusapua niin myynnissä, ostamisessa kuin lainan annossa ajoneuvoa vastaan.

  Kaupanteko on sekä myyjälle että ostajalle tavallista kahdenkauppaa turvallisempi vaihtoehto, sillä SAV-Rahoitus tarkistaa myyjän ja ajoneuvon tiedot, eikä myyjän tarvitse rajoittua käteisostajiin tai stressata ostajan osamaksukyvystä. Sen avulla voit myös hankkia tarvitsemasi tai unelmoimasi auton, vaikka sinulla ei ole tililläsi kaupantekoon tarvittavaa kokonaissummaa. Palvelu kattaa myös kaikki yksityiseen ajoneuvokauppaan liittyvät asiakirjat. SAV-valtuutettuja autoliikkeitä on tänään noin 450 eri puolella Suomea.

  Mikäli haluat myydä ajoneuvosi, voit tarjota ostajalle mahdollisuuden osamaksulla ostoon ja saat halutessasi jopa 50 % myyntihinnasta (kuitenkin enintään 6 000 euroa) tilillesi ennakkona jo ennen kuin olet edes saanut autoasi myydyksi. Yritys antaa sinulle 3 kuukautta aikaa lyhennysvapaasti ajoneuvosi myymiseen. Jollei auto tai moottoripyörä ole siihen mennessä mennyt kaupaksi, muuttuu saamasi ennakko lainaksi, jonka vakuutena on kyseinen ajoneuvo. Ajoneuvon myytyäsi saat koko myyntihinnan tilillesi heti rahoitusyhtiöltä, joka kantaa riskin ja kerää ostajalta sille itselleen koituvat kuukausierät.

  Jos puolestaan olet ostamassa ajoneuvoa, on SAV-limiitti kätevä tapa maksaa myös yksityiseltä ostamasi auto tai moottoripyörä osamaksulla tai SAV-rahoituksella autoliikkeestä. Rahoituspäätöksen saat noin vuorokaudessa, ja se on voimassa 6 kuukautta. Sinun maksettavaksesi kauppahetkellä jää vain käteisraha, loppuhinnan maksaa myyjälle SAV-Rahoitus. Sinä hoidat sen jälkeen kuukausittaiset osamaksuerät suoraan yritykselle.

  Lainaa ajoneuvoasi vastaan saat SAV-Rahoitukselta, mikäli sinua kohtaavat yllättävät elämänmuutokset ja rahantarpeet. Lainaa voit saada puolet ajoneuvosi markkina-arvosta, kuitenkin korkeintaan 6 000 euroa. Laina-aika vaihtelee 3 kuukauden ja 2 vuoden välillä. Korkoprosentti määräytyy täysin lainanhakijan iän ja tulotason (vähintään 1 000 euroa bruttona kuukaudessa) sekä vakuutena olevan ajoneuvon iän ja arvon mukaan. Eli mitä nuorempi ja pienituloisempi hakija olet, ja mitä suurempaa lainasummaa anot suhteellisen vanhalla ajoneuvolla, sitä korkeampaa korkoa saat varautua maksamaan.

  Lainaa voit anoa sivuston hakulomakkeella, jonka jälkeen SAV-Rahoitus lähettää sinulle lainasopimuksen kotiin. Palautat sen postitse allekirjoitettuna yritykselle, jolloin se siirtää sovitun lainasumman tilillesi seuraavien 3 päivän aikana. Huomaa, että ollaksesi oikeutettu anomaan lainaa, tulee sinun olla ajoneuvon omistaja, autosi tai moottoripyöräsi tulee olla vakuutettu ja katsastettu eikä se saa olla yli 15 vuoden ikäinen. Älä siis turhaan yritä saada lainaa vaarisi vanhaa latoon hylättyä kuplavolkkaria vastaan. Olettakaamme, että olet 35-vuotias ja bruttotulosi ovat 2 500 euroa/ kk, ajoneuvosi ikä on 8 vuotta ja myyntihinta 8 000 euroa. Haluat saada lainaa 4 000 euroa 4 vuoden maksuajalla. Sivuston laskurin mukaan kuukausieräksesi muodostuu 119,25 euroa, ja luoton vuosikorko on 9,3 %. Jos olisit 20-vuotias ja bruttotulosi olisivat 1 500 euroa/ kk, saisit vastaavalla menopelillä lainaa vain 3 000 euroa ja senkin 14,7 euron korolla.

  • Lainasumma ajoneuvoa vastaan: korkeintaan 6 000 euroa
  • Laina-aika: 3 kk – 4 vuotta
  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Luottokorko: alkaen 5,0 %, riippuen ajoneuvon ja asiakkaan tiedoista
  • Tilinhoitomaksu: 9,80 euroa/ kuukausi
  • Avausmaksu: 10 %, enintään 350 euroa
  • Asiakaspalvelu: arkisin kello 10 – 16
  • Verkkosivut: sav-rahoitus.fi