Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Rahalaitos

  Rahalaitos (www.rahalaitos.fi)

  Rahalaitos on suomalainen lainapalvelu, eli yritys itse ei myönnä sinulle lainaa vaan toimii sinun ja useiden pankkien/ rahoitusyhtiöiden välikätenä. Vuonna 2001 perustettu Rahalaitos toimii lisäksi sijoittamisen (esimerkiksi varainhoitopalveluiden, sijoitusrahastojen ja obligaatioiden) ja säästämisen (eläkevakuutukset, osake-, korko- ja yhdistelmärahastot) palveluna. Se toimii ainoastaan luotettavien, FIVA:n valvomien kumppanien kanssa.

  Rahalaitoksella itsellään on Soliditetin vuoden 2013 korkein luottoluokitus eli AAA. Lainaa voit anoa vakuudettomana 500 – 30 000 euroa ja laina-aika vaihtelee 1- 12 vuoteen. Ainoa vaatimus on, että sinulla on säännölliset tulot, vaikka lainahakemuksesta löytyvät jostain syystä myös kategoriat ”työtön” ja ”opiskelija”. Lainakorkoa on mahdoton sanoa, sillä se määräytyy jokaiselle hakijalle tapauskohtaisesti. Pidä se mielessä, kun tutustut sivustolla olevaan lainan kuukausierien vertailutaulukkoon! Taulukon korkona on 10,90 %, jolloin esimerkiksi 15 000 euron laina 7 vuoden maksuajalla tarkoittaa 256 euron kuukausieriä.

  Käytännössä lainan saanti on Rahoituslaitoksenkin kautta yksinkertaista. Täytettyäsi sivuston lainahakemuksen, Rahalaitos pyrkii löytämään ja neuvottelemaan kullekin hakijalle kilpailukykyisimmän tarjouksen. Sen jälkeen saat kiinnostuneelta pankilta/ rahoituslaitokselta tarjouksen, joka voi saapua tekstiviestinä, puhelimella, sähköpostilla tai postitse. Mikäli hyväksyt tarjouksen ja palautat siihen liittyvät asiakirjat allekirjoitettuina/ vierailet pankissa allekirjoittamassa ne, rahat siirtyvät tilillesi parin päivän kuluessa. Kukin pankki itse määrittelee, mitä asiakirjoja ja liitteitä se haluaa ennen lainasumman luovutusta.

  Suurehkojen lainasummien ollessa kyseessä, lainansaannin mahdollisuudet paranevat huomattavasti, mikäli lainan hakijoita on kaksi (esimerkiksi avo- tai aviopuolisot). Lainaa voit hakea myös puhelimitse asiakaspalvelunumerosta arkisin kello 10 – 15. Vaikka Rahalaitos on välityspalvelu, se ei veloita asiakkailtaan minkäänlaisia maksuja. Yritys saa tuottonsa kumppaneiltaan perimistään palkkioista. Sinä säästät huomattavasti aikaa ja vaivaa, kun et joudu juoksemaan pankista toiseen ja neuvottelemaan kunkin kanssa erikseen.

  • Lainasumma: 500 – 30 000 euroa
  • Laina-aika: 1 – 12 vuotta
  • Ikäraja: riippuu lainaa tarjoavasta pankista
  • Vuosikorko: riippuu lainaa tarjoavasta pankista
  • Tilinhoitomaksu: riippuu lainaa tarjoavasta pankista
  • Avausmaksu: riippuu lainaa tarjoavasta pankista
  • Rahalaitoksen palvelujen hinta lainaajalle: 0 euroa
  • Asiakaspalvelu: arkisin kello 10 – 15
  • Verkkosivut: rahalaitos.fi