Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Ostosraha

  Ostosraha (www.ostosraha.fi)

  Ostosraha on suomalainen rahoituslaitos, joka tarjoaa lainaa ”harkittuihin hankintoihin”. Sen toiminnasta vastaa vuonna 2005 perustettu OPR-Vakuutus, jolla on jo yli 300 000 asiakasta. OPR-Vakuutuksen yhtiösalkusta löytyy Ostosrahan lisäksi myös Everyday.fi ja Pikavippi.fi, joten kokemusta kulutusluottojen alalta on kertynyt runsaasti. Ostosrahan lainasummaksi voit valita omien tarpeidesi mukaan 400 – 2 500 euroa ja laina-ajaksi 12 – 36 kuukautta.

  Vakuuksia tai takaajia et tietysti täälläkään tarvitse tueksesi. Etusivun laskurilla saat hetkessä selville juuri sinulle koituvan kuukausierän, tai voit mukauttaa takaisinmaksuajan sen mukaan, millaisen kuukausimaksun pystyt maksamaan. Esimerkiksi 400 euron laina vuoden maksuajalla tarkoittaa 41,38 euron kuukausieriä, kun taas 2 500 euron laina 3 vuoden laina-ajalla velvoittaa sinut 100,79 euroon kuukaudessa. Näet myös samalla, kuinka kalliiksi laina sinulle todellisuudessa koituu.

  Lainaa tai Ostosrahaa haet näppärästi verkkohakemuksella, johon saat päätöksen 15 minuutin sisällä suoraan matkapuhelimeesi lähetettävällä tekstiviestillä. Huomaa, että useista kilpailijoistaan poiketen Ostosraha hyväksyy matkapuhelinnumeroksi myös Prepaid-liittymät ja salaiset numerot. Sinun on myös oltava Suomen kansalainen, pelkkä vakituinen osoite ei siis riitä. Lainasopimuksen sähköisesti tai perinteisesti allekirjoitettuasi ja palautettuasi siirtyvät rahat välittömästi tilillesi, jos pankkina on Nordea, Osuuspankki, POP, Aktia, Danske Bank, Handelsbank tai Säästöpankki. Muiden pankkien osalta varaudu 1 – 2 pankkipäivän odotukseen.

  Yritys saattaa pyytää sinulta myös hakemustasi tukevia liitteitä. Lainahakemuksessa kannattaa aina olla rehellinen, sillä esimerkiksi Ostosraha veloittaa virheellisistä tiedoista johtuvasta selvitystyöstä 50 euroa/ tunti. Mahdollisesti tarvitsemistasi maksujärjestelyjen muutoksista joudut maksamaan korkeintaan 30 euroa. Lyhennysvapaita kuukausia voit saada 1- 3, mutta joudut maksamaan jokaisesta 10 euron järjestelypalkkion ja korkokulut. Yritys ei myönnä koskaan toista samanaikaista lainaa, eikä myöskään korota jo olemassa olevaa. Sivustolta ei valitettavasti löydy tietoa lainan avaus- ja tilinhoitomaksujen suuruudesta, vaikka niiden sanotaan koskevan jokaista lainaa. Ostosrahan asiakaspalvelunumero vastaa mahdollisiin kysymyksiin päivittäin kello 9 – 20. Hakemuksia käsitellään ja rahoja siirretään tileille päivittäin kello 8 – 22.

  • Lainasumma: 400 – 2 500 euroa
  • Laina-aika: 1 – 3 vuotta
  • Ikäraja: 20 vuotta (vain 21 – 75 -vuotiaat saavat yli 400 euroa lainaa)                                                                                                                                  
  • Korko: kiinteä 19 %
  • Tilinhoitomaksu: ?
  • Avausmaksu: ?
  • Asiakaspalvelu: arkisin kello 8 – 20
  • Verkkosivut: ostosraha.fi