Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Nopsalaina

   

  Nopsalaina (www.nopsalaina.fi)

  Nopsalaina on vuonna 1992 Virossa perustetun BIGBANK AS:n Suomen sivuliike. Nykyään useassa Euroopan maassa vaikuttava pankki toimii määräaikaistalletusten ja lainojen antajana, myös oman bigbank.fi-sivustonsa välityksellä. Vuonna 2009 avattu Nopsalainalta tulee sinua vastaan silloin, kun yllättävät menot osuvat kohdallesi, tai haluat hankkia jotain sellaista, jonka ostoon käteisvarasi eivät sellaisenaan riitä.

  Voit anoa lainaa 1500 eurosta jopa 15 000 euroon, omien tulojesi mukaan, ja laina-aikasi voi vaihdella 6 kuukaudesta aina 5 vuoteen asti. Pienin laina eli 1 500 euroa lyhyimmällä takaisinmaksuajalla antaa kuukausierän suuruudeksi 276 euroa ja 5 vuoden maksuajalla 46 euroa, kun taas 15 000 euron laina 5 vuoden maksuajalla tarkoittaa 459 euron kuukausimaksua. Huomaa, että kuukausierään lisätään myös 8 euron tilinhoitomaksu, ja lainasi suuruudesta riippuen joudut maksamaan sopimuspalkkiona 95 – 195 euroa. Yli 6 000 euron lainoille tarvitset joko sinuun äärettömän vakaasti luottavan takaajan tai yhteishakijan, ja vain samassa osoitteessa asuvan yhteishakijan kanssa Nopsalaina myöntää korkeimman lainasumman.

  Vuosittainen korko on alkaen 10 % lainasummasta, ja siihen lisätään jokaisen asiakkaan oma riskimarginaali. Nykyään lainan hakeminen ei voisi olla helpompaa. Sähköisen hakemuksen täytettyäsi yrityksen laina-asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja kertoo tarvittavista asiakirjoista, joihin kuuluu ainakin viimeisten 3 kuukauden palkkakuitti tai tiliote. Etusivulla tosin mainitaan asiakkaan saavan päätöksen 15 minuutin kuluessa. Yksin lainaa hakevan kuukausittaisten nettotulojen tulee olla vähintään 1 200 euroa, ja yhteishakijaperheen vähintään 1 600 euroa.

  Nopsalaina tarjoaa mahdollisuuden lainan lyhennysvapaaseen, mikäli tulot ovat väliaikaisesti vähentyneet esimerkiksi sairauden vuoksi, etkä kykenisi maksamaan sovittua kuukausieräsummaa. Asiakaspalvelunumero palvelee arkisin kello 8 – 18.

  • Lainan suuruus: 1 500 – 15 000, lisälainaa alkaen 500 euroa, yli 6000 euron lainalle vaaditaan takaaja tai yhteishaltija
  • Laina-aika: 6 kk – 5 vuotta
  • Ikäraja: 22 vuotta
  • Korko lainasummasta vuodessa: 10 % + asiakaskohtainen riskimarginaali
  • Tilinhoitomaksu: 8 euroa/ kuukausi
  • Sopimuspalkkio: 95 – 195 euroa
  • Asiakaspalvelu: arkisin kello 8 – 18.
  • Verkkosivut: nopsalaina.fi