Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • LHV

  LHV (www.lhv.fi)

  LHV eli viralliselta nimeltään AS LHV Pank on Virossa vuona 1999 perustettu talletus- ja investointipankki. Sen omistaa myös varainhoitoa tarjoava AS LHV Group -konserni. LHV Pank toimii Suomen lisäksi Virossa, Latviassa ja Liettuassa, ja sen toimintaa valvovat Viron viranomaiset yhteistyössä Suomen Finanssivalvonnan kanssa. Suomessa LHV toimii vuodesta 2010 alkaen.

  Mikäli elämäsi tarpeisiin tulee yllättävä muutos ja tarvitset kulutusluottoa, on LHV valmis auttamaan sinua 1 000 – 6 000 euron lainalla, jonka takaisinmaksuaika vaihtelee 1 – 3 vuoden välillä. Käytännössä alle 2 500 euron lainan korko kieppuu noin 14,9 % vaiheilla, sitä suuremmilla summilla se on 19,9 %. Luottolaskurin mukaan vain ja ainoastaan tasan 6 000 euron lainan korko on 9,9 %, laina-ajasta riippumatta. Esimerkiksi 3 500 euron laina 2 vuoden maksuajalla vaatii 199 euron kuukausimaksua.

  Lainaa haet seuraavasti: täytät sivustolla olevan hakulomakkeen, jonka jälkeen saat useimmiten muutamassa minuutissa sähköpostitse esipäätöksen hakemuksesi kohtalosta. Esipäätöksessä LHV eritelee kultakin hakijalta vaadittavat liitteet, jotka voit lähettää sähköpostitse, faksaamalla tai postitse. Lainasopimuksen voit sitten allekirjoittaa sähköisesti tai palauttaa postitse. LHV tarjoaa erikoisuutena asiakkaalleen mahdollisuuden pyytää juuri hänelle sopivaa eräpäivää, joka ilmoitetaan hakemuksen Lisätiedot-kohdassa, sekä 4 lyhennysvapaata kuukautta vuodessa (ei kuitenkaan kahta peräkkäistä). Lyhennysvapaita kuukausia eli käytännössä seuraavaa eräpäivää voi siirtää joko näppärästi itse Oma LHV -palvelussa tai asiakaspalvelulle lähetetyllä sähköpostilla.

  Huomaathan, ettei LHV myönnä yhteisvastuullisia lainoja, vaan jokainen luotto on aina henkilökohtainen. Voit hakea LHV:lta uutta luottoa, vaikka vanhaa lainaakin olisi vielä rästissä. Siinä tapauksessa joudut kuitenkin maksamaan uudella lainalla vanhan samalla pois, jotta sinulla olisi kerrallaan vain yksi luotto hoidettavana.

  • Lainasumma: 1 000 – 6 000 euroa
  • Laina-aika: 1 – 3 vuotta
  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Vuosikorko: 9,9 – 19,9 %
  • Tilinhoitomaksu: 9 euroa/ kuukausi
  • Avausmaksu: 49 – 299 euroa
  • Asiakaspalvelu: arkisin kello
  • Verkkosivut: lhv.fi