Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Laina.fi

  Laina.fi (www.laina.fi)

  Laina.fi on Suomen johtaviin pien- ja pikalainoihin erikoistuva luottoyritys, joka korvaa entisen Risicumin toiminnan. Sen rahoituksista vastaa vuonna 2005 perustettu DFC Nordic Oyj, jonka omistaja on puolestaan 1970-luvulla perustettu ja kahdeksassa maassa toimiva yhdysvaltalainen, pörssinoteerattu Dollar Finance Group. DFC Nordic Oyj:n rahoitusvalikoimaan kuuluvat nykyään Laina.fi:n lisäksi Joustoraha ja iKassa Finland Oy (Risicum.fi ja OK Money Financen toiminta on juuri päättynyt). Laina.fi Käyttölainaa voit saada ilman vakuuksia ja takauksia 50 – 2 500 euroa, ja sen laina-aika vaihtelee luottosumman mukaan 1 – 13 kuukauden välillä. Esimerkiksi 100 euron pienlainan joudut maksamaan yhdessä 114,50 euron erässä, kun taas 1 000 euron lainan takaisinmaksuaika on 6 kuukautta ja 2 500 euron lainan 13 kuukautta. Kuukausierien suuruus ei ole vakio, vaan se pienenee ajan myötä. Kaikki yksityistiedot selviävät yhdellä silmäyksellä Lainalaskurista.

  Lainaa haet näppärästi suoraan yrityksen sivustolta, ja saat siihen välittömästi päätöksen.  Sen jälkeen voit tehdä ensimmäisen nostopyyntösi. Nostoja voit tehdä joko tekstiviestipyynnöllä tai Online-palvelun välityksellä, jolloin rahat maksetaan tilillesi, kunhan kello on 7 – 23, ja rahat ovat tililläsi korkeintaan 2 päivässä. Ennen ensimmäistä nostoa, sinua pyydetään toimittamaan yritykselle liitteet (sähköpostitse, faksilla tai postitse) esimerkiksi kopion palkkakuitista tai viimeisten 3 kuukauden tiliotteen, eläkepäätöksen tai veroselvityksen.

  Myös Laina.fi:n luotto on joustolaina, eli sinulla on aina lainaa käyttävissä. Maksat nostamaasi lainaa takaisin, jolloin saat automaattisesti uudelleen käyttölainaa jo maksamasi pääoman verran. Kuukausierille voit valita eräpäiväksi joko kuukauden 15. tai viimeisen päivän, mutta sen vaihtaminen laina-aikana ei ole mahdollista. Laina.fi hyväksyy eräitä muutoksia maksuohjelmaan, mutta kustakin muutoksesta joudut maksamaan 40 euroa. Lainan ennenaikaisesta takaisinmaksusta ei sentään peritä mitään. Mahdollisen maksukyvyttömyyden kohdatessa sinun on parasta selvittää ja todistaa asia yritykselle viiveettä, sillä jo yhden kuukauden maksun viivästynyt erä oikeuttaa Laina.fi:n eräännyttämään koko luottosumman kerralla maksettavaksi seuraavien 2 – 4 viikon kuluessa. Asiakaspalvelu on puhelimitse tavoitettavissa kilpailijoista poiketen päivittäin kello 7 – 23.

  • Lainasumma: 50 – 2 500 euroa
  • Laina-aika: 1 – 13 kuukautta
  • Ikäraja: 20 vuotta                                                                                                                                   
  • Vuosikorko: 12,68 %, todellinen vuosikorko jopa 49,30                                                       
  • Nostopalkkio: 13,5 % nostettavasta summasta
  • Tilinhoitomaksu: ei mainintaa sivustolla
  • Avausmaksu: 0 euroa
  • Asiakaspalvelu: ma – su kello 7 – 23
  • Verkkosivut: laina.fi

  Uutta: Laina.fi sivuilla on myös uusi DFC WhiteCard MasterCard  tuote. Siitä on kerrottu enemmän luottokortti sivulla ja tietenkin yhtiön omilla sivuilla (www.laina.fi/luottokortti/kortin-tiedot).