Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Joustolaina

  Joustolaina (www.joustolaina.fi)

  Joustolaina on ruotsalaisen Collector Credit AB:n suomalaisia lainamarkkinoita palveleva yksikkö. Collector Creditillä on takanaan vankka kokemus rahoitusmarkkinoilta, joilla se on toiminut jo vuodesta 1999 alkaen. Suomea yritys palvelee vuodesta 2008. Joustolainalta voit hakea lainaa välillä 1 000 – 4 000 euroa (tuhannen tarkkuudella), ja takaisinmaksuajaksi saat valita omien tarpeittesi mukaisesti 1 – 4 vuotta.

  Joustolainan erikoisuutena on lainan lyhennysvapaa ensimmäinen vuosi, jonka aikana maksat vain korkoa ja hallinnointikuluja. Käytännössä se tarkoittaa, että varsinainen laina-aika on yhteensä 2 – 5 vuotta. Esimerkiksi 3 000 euron lainasta 4 vuoden maksuajalla maksat siten ensimmäisen, lyhennysvapaan, vuoden aikana 61 euroa kuukaudessa. Sen jälkeen kuukausieräksesi muodostuu 101 euroa seuraavien 4 vuoden ajaksi. Erilaisiin lainasumma + laina-aika yhdistelmiin voit tutustua Kulut-sivulla.

  Ollaksesi oikeutettu Joustolainaan tulee vuosittaisten tulojesi olla vähintään 15 000 euroa eli 1250 euroa/ kk. Lainan hakeminen on helppoa. Täytät vain sivustolla olevan sähköisen lainahakemuksen, jonka jälkeen saat päätöksen sähköpostiosoitteeseesi lähes heti. Sen jälkeen sinun täytyy tulostaa päätös, allekirjoittaa se ja postittaa paperi sekä viimeisin palkkalaskelmasi/ eläkepäätöksesi ja allekirjoittamasi kopio kuvallisesta henkilötodistuksesta. Huomaa, että lainasumma maksetaan vain tiliotteessasi näkyvälle tilille. Jollei sellaista papereissasi näy, lähetä yhtiölle myös kopio pankin tiliotteesta. Paperit saatuaan Joustolaina siirtää sovitun lainasumman tilillesi 10 päivän kuluessa. Huomaa, että Joustolainan korko on sidottu 3 kuukauden Euriboriin, ja kyseisen viitekoron muutosten ollessa yli yhden prosenttiyksikön, on Joustolaina oikeutettu muuttamaan sovittua korkoa Euribor-muutoksen suuntaisesti.

  Joustolaina lahjoittaa Hand in Hand -hyväntekeväisyysjärjestölle jokaisesta lainasta euron. Mikäli olosuhteesi sen sallivat, voit luonnollisesti maksaa takaisin joko osan tai koko Joustolainan sovittua aiemmin, ilman lisäkuluja. Joustolainan oma asiakaspalvelu toimii vain sähköpostin muodossa, mikäli haluat puhelimitse tietoja, täytyy sinun olla yhteydessä Collector.fi:n kanssa.

  • Lainan suuruus: 1 000 – 4 000 euroa
  • Laina-aika: 1 – 4 vuotta
  • Ikäraja: 25 vuotta
  • Korko lainasummasta vuodessa: 22 %, sidottu 3 kk Euriboriin
  • Laskutuslisä/ tilinhoitomaksu: 5 euroa/ kuukausi
  • Avausmaksu: 60 euroa
  • Asiakaspalvelu: Joustolainan vain sähköpostitse
  • Verkkosivut: joustolaina.fi