Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Halens yksityislaina

  Halens yksityislaina (www.halenslaina.fi)

  Halens Yksityislainan myöntäjänä toimii vuonna 1987 perustettu ruotsalainen TF Bank AB, joka kuuluu samaan konserniin tunnetun Halens-postimyyntiliikkeen kanssa. Suomessa Halens toimii jo vuodesta 1997. TF Bankin rahoitussalkkuun kuuluvat myös Cellbes Yksityislaina ja Credento. Halens Yksityislainaa voit saada ilman takaajia kattaaksesi vaikkapa kyseisen verkkokaupassa suorittamasi ostokset, houkuttelevan lomamatkan kuin myös autonostoon tarvitsemasi käteisrahan. Halensilta voit saada lainaa 100 – 3 000 euroa, maksuajan vaihdellessa 1 – 5 vuoden välillä.

  Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot, sekä julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä (Prepaid-liittymä ei kelpaa). Lainasumman ja kuukausierien määrät voit räätälöidä itse sivuston näppärällä laskurilla. Esimerkiksi 2 000 euron laina 2 vuoden laina-ajalla tarkoittaa 109 euron kuukausierää. Halensin erikoisuus on se, ettei se veloita lainkaan avaus- tai tilinhoitomaksuja, maksat siis vain pelkkää lainaa ja korkoa.

  Jos haet lainaa verkossa, saat päätöksen lähes välittömästi verkkosivulla, muussa tapauksessa vastaus saapuu kirjeitse. Sinun täytyy tulostaa lainasopimus ja palauttaa se allekirjoitettuna postitse. Sen jälkeen Halens siirtää rahat tilillesi viimeistään 1 – 3 arkipäivän kuluessa. Mikäli et ole ilmoittanut yritykselle tilinumeroasi, on Halens poikkeuksellisesti valmis toimittamaan sinulle sovitun lainasumman rahalähetyksenä.

  Yritykseltä voit myös anoa lisälainaa, vaikka entistä olisi vielä maksamatta. Halens lainojesi yhteissumma ei voi kuitenkaan ylittää 3 000 euroa ja viimeisestä lainanostostasi tulee olla vähintään 6 kuukautta. Yritys tarjoaa säännöllisesti maksunsa hoitaville myös mahdollisuuden saada kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa, ei kuitenkaan peräkkäin. Kyseisten kuukausien korko lisätään velkaan ja maksuaikasi pitenee vastaavasti.

  • Lainasumma: 100 – 3 000 euroa
  • Laina-aika: 1 – 5 vuotta
  • Ikäraja: 22 vuotta                                                                                                                                                     
  • Vuosikorko: nimelliskorko 26,40 %, määräytyy TF Bank Prime -viitekoron mukaan
  • Tilinhoitomaksu: 0 euroa
  • Avausmaksu: 0 euroa
  • Asiakaspalvelu: arkisin kello 9 – 18
  • Verkkosivut: halenslaina.fi