Vippi heti paikalla. Vippipaikalla.
RSS icon Home icon
 • Aasa

  Aasa (www.aasa.fi)

  Aasa Oy on supisuomalainen rahoitusyhtiö, joka vuodesta 2010 tarjoaa yksityishenkilöille auttavan käden lisärahoituksen järjestämisessä ja unelmien toteuttamisessa. Sen mottona onkin: ”Rahalla saa”, ja Aasalta puolestaan saa rahaa. Lainalle et tarvitse vakuuksia, kunhan omaat säännölliset palkka- tai eläketulot ja asut vakituisesti Suomessa. Sinun ei siis tarvitse omata Suomen kansalaisuutta.

  Rahaa Aasa on valmis lainaamaan 500 – 3 000 euroa, ja saat sille 3 – 36 kuukauden maksuajan, oman valintasi ja elämäntilanteesi mukaan. Esimerkiksi 1 500 euron laina 18 kk laina-ajalla tarkoittaa 116 euron kuukausieriä, tai 500 euron laina 3 kuukauden maksuajalla 246 kuukausimaksuja. Lainansaanti ei voisi olla yksinkertaisempaa, sillä sinun tarvitsee vain täyttää sähköinen lainahakemus ja klikata Lähetä-painiketta. Varaudu kertomaan niin koulutustasostasi, mahdollisen ajoneuvon omistuksesta kuin tuloistasi. Aasa käsittelee hakemuksesi muutamassa minuutissa ja lähettää sitten sähköpostitse päätöksen.

  Paperisodan voit hoitaa nopeasti ja kivuttomasti verkossa TUPAS-tunnuksellasi allekirjoittaen, tai voit pyytää halutessasi myös päätöksen postitse, jonka allekirjoitat ja palautat Aasalle. Aasa ei myönnä asiakkailleen kerrallaan enempää kuin yhden lainan, mutta voit aina anoa olemassa olevan lainasumman korotusta.  Jos jostain syystä satut katumapäälle, on sinulla luonnollisesti 18 vuorokauden peruutusoikeus lainasopimuksen solmimisesta. Se on hieman pidempi kuin Kuluttajasuojalain määrittelemä 14 vuorokautta. Silloin joudut maksamaan jo lainaamasi summan ja siihenastisen koron, mutta et tilinhoito- tai avausmaksua. Aasalta voit poikkeuksellisesti saada lainaa myös soittamalla maksulliseen asiakaspalvelunumeroon, joka palvelee arkisin kello 9 – 17. Mikäli haluat siirtää maksujesi sovittua eräpäivää, on sekin mahdollista asiakaspalvelun välityksellä. Voit myös tarvittaessa pyytää lainasi maksuaikataulun muutosta laina-aikaa pidentämällä, mutta varaudu maksamaan palvelusta 20 – 50 euroa.

  • Lainasumma: 500 – 3 000 euroa
  • Laina-aika: 3 kk – 3 vuotta
  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Nimelliskorko: kiinteä 9,8 %
  • Tilinhoitomaksu: 9,5 euroa/ kuukausi
  • Avausmaksu: 249 euroa
  • Asiakaspalvelu: arkisin kello 9 – 17
  • Verkkosivut: aasa.fi